Tjänster

Öka dina chanser att komma på intervju

Tjänster: CV, Linkedin-profil, konsult-CV och personligt brev – på svenska och/eller engelska.

Beställ ditt nya proffsiga CV här

Vill du ha ditt CV eller personliga brev på engelska – i stället för på svenska?

Jag använder aldrig CV-mallar. Anlitar du mig får du ett personligt bemötande. Det är jag och ingen annan som skriver ditt CV, personliga brev och Linkedin-profil – inte någon underkonsult.

Investera i dig själv och i din framtid

Att berätta om sin karriär på ett intressant, säljande och kortfattat sätt kan vara svårt. Det är därför du skall anlita ett proffs för att få ett CV, en Linkedin-profil, ett konsult-CV eller ett ansökningsbrev som sticker ut på rätt sätt.

Jag arbetar med allt från personer i början av sin karriär till mycket erfarna VD och C-nivå chefer, som syns i affärstidningen Dagens Industri. Därför är varje beställning unik. Priset beror på hur komplex din bakgrund är, antalet jobb du haft, ditt karriärmål och annat som kan vara viktigt.

Tjänster: CV, Linkedin-profil, Konsult-CV och personligt brev

  För att ta reda på om jag kan hjälpa dig brukar det vara en bra idé att ha ett kort samtal om din karriärsituation och dina mål.

  Skicka ditt CV, om du har ett sådant, till kontakt@cvhjalpen.nu tillsammans med eventuella kommentarer, anteckningar eller funderingar som du tror skulle vara till hjälp i min bedömning. Jag kommer att kontakta dig inom två arbetsdagar för detta kostnadsfria och icke-bindande första steg.

  När du beställer CV eller andra karriärdokument ingår alltid:

  • Kundavtal. Ett enkelt avtal så att båda parter är överens om vad som gäller.
  • Skräddarsydda frågor om dig, din bakgrund och dina mål, samt 60-90-minuters intervju för att samla in kompletterande information.
  • Två omgångar feedback. Du får såklart ge feedback på det jag skriver. 
  • Slutdokument i Word- och PDF-format.

  Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, txt, asc, c, cc, h, srt, js, tar, xcf, mpp, key, numbers. Max. file size: 1 MB

  Kund våren 2024

  ”Genom din förmåga att paketera min kompetens på ett mycket tilltalande och tydligt sätt, så är jag förhoppningsvis helt oemotståndlig för arbetsgivaren.”

  En vecka senare

  ”Jag måste bara berätta att din hjälp tog mig till en första intervju för drömjobbet hos (företagets namn)”

  Kund 50+