Referenser

CV | Brev | LinkedIn

CEO med stor internationell erfarenhet som beställt #CV #LinkedInprofil och #Personligtbrev

Business Controller och konsult som beställde #CV och #KonsultCV på både svenska och engelska.

Mejl från statligt anställd kund (chef) efter avslutad beställning av CV, LinkedIn-profil och personligt brev.

Mejl från kund som fått CV och ansökningsbrev levererat.

Mejl från säljare som beställt CV-paket.

Referens efter avslutad beställning åt kommunalställd kund som vid första kontakten skrev ”jag har sökt många jobb sedan i höstas, något gör jag fel. Inget har lett till intervju.”

Mejl från specialist på förvaltning.

Kund som ursprungligen bara ville köpa ett brev men som sedan valde CV-paket (dvs CV + brev).

Mejl från kund som varit borta från arbetsmarknaden väldigt länge pga. sjukskrivning.

May, Senior projektledare:
“Birgitta’s support has absolutely exceeded my expectations. She has developed a deep interview system where she was on the one hand digging deep into discovering my competences (even I was surprised to discover additional ones that really mattered for the job application at hand), and on the other delving in getting to know my personality in order to best mirror it in  my CV and personal letter.
Her system is demanding but definitely the most professional approach I have encountered. Most importantly she created an atmosphere of trust and intimacy, a feeling of being listened to and a sincere interest in my professional growth”.

Olle, civilingenjör:
”Processen med att utarbeta CV och personligt brev hos Birgitta var väldigt genomarbetad och grundlig. Det lyftes flera intressanta frågor som väckte tankar hos en själv om hur man förmedlar berättelsen om sig själv på ett bra sätt till en potentiell arbetsgivare.

Processen, som bl.a. innehåll en längre intervju, var väldigt personlig och professionell och kändes så långt från ett massproducerat beställningsjobb som man kan tänka sig.

Jag är sammanfattningsvis väldigt nöjd med att jag tog hjälp av Birgitta för både CV och personligt brev.”

Marie, kommunanställd:
”Din ovärderliga hjälp, med att skapa ett strukturerat CV och ett välformulerat personligt brev till mig har lättat ett tungt ok ifrån mina axlar.

Jag hade inte den erfarenheten och den kunskapen att skriva något som kunde passa tänkta/framtida arbetsgivare men jag hade en stor önskan att komma vidare i arbetslivet. Den önskan har du hjälpt mig att uppfylla.

Du har varit involverad och engagerad i min sak. Du har hela tiden levererat i rätt tid. Nu har jag ett proffsigt lättöverskådligt cv och ett positivt personligt brev att stoltsera med tack vare dig.”

Johan, avdelningschef på myndighet:
”Jag tog kontakt med CVhjälpen och Birgitta i samband med att jag höll på att söka nytt arbete. Eftersom jag hade sökt ett antal arbeten utan att få napp trots min kompetens, förstod jag att det var mer komplicerat än jag hade trott. Självklart måste det ha med mitt sätt att presentera mig själv, mina kompetenser och erfarenheter att göra.

Birgitta har mycket metodiskt och noggrant arbetat fram ett cv och personligt brev som på ett tydligt och välstrukturerat och samtidigt personligt sätt belyser såväl mina kompetenser och professionella erfarenheter  som min person.

Jag är både tacksam, glad och nöjd över resultatet och anser att det är väl investerade pengar.”

Charlotte, YH-student:

”Jag är mycket nöjd med resultatet av ditt arbete och hela processen. Det har varit bra flyt och jag är imponerad över hur proffsig min profil blev och även välanpassad till de arbeten jag vill söka.

Första gången jag läste CV’t och det personliga brevet blev jag imponerad över att det var mina erfarenheter det stod om. 

Formuleringar och att lyfta fram rätt saker är en styrka du har och precis det jag behövde hjälp med. Kommer definitivt att rekommendera dig vidare!”

Ann, högskolestudent:
”Birgitta har hjälp mig att få ett CV och personligt brev som känns både proffsiga, uppdaterade och personliga.

Nu kompletterar det personliga brevet CV:t på ett sätt som jag upplever gör det intressant i ansökningsprocessen.

Känner mig nu redo att kasta mig ut i arbetssökar djungeln.” // Tack från en nöjd civilingenjörsstudent.

Tack för ett fint arbete och väldigt matnyttiga tips.

Karen, nyexad högskolestudent:
”Jag är verkligen nöjd med den hjälp jag har fått och mycket stolt över mitt nya CV och personliga brev. Jag uppskattar ditt professionella bemötande och ditt grundliga sätt att arbeta genom hela processen.

Du har lyckats lyfta fram mycket som jag själv inte har tänkt på tidigare och även väckt tankar hos mig kring sättet att presentera mig själv på ett bra sätt. Nu känns det roligt att söka nya jobb! Än en gång stort tack!”

Juliana, projektkoordinator:
”Tack för fantastiskt CV samt personliga brevet. Jag blev helt lyrisk!

Jag kunde inte vara nöjdare med mitt CV, du har verkligen fångat det jag ville ha med. Även LinkedIn-profilen är fantastisk!
Stort tack för din hjälp, det är ovärderligt.”

Mary, designer:
”Efter grundlig research och trevligt bemötande plus bra råd och tips har Birgitta skrivit ett både proffsigt och personligt brev/cv. Jag är super nöjd och rekommenderar gärna Birgitta!”

Lisbeth, HR-chef:
”Äntligen blev det napp! Jag fick jobbet som XX på företaget Y. Sååå glad och tack, tack, tack för hjälpen med min ansökan. 
Nästa gång det blir aktuellt att röra på sig hör jag av mig igen! Och varenda jobbsökande kotte jag känner hänvisar jag till CV hjälpen.
Kram, kram!!! :)”
(Kund som kom på intervju även förra gången jag skrev ansökningsbrev och fick jobbförfrågningar direkt när jag året innan skrivit kundens LinkedIn-profil)

”Har blivit kallad till intervju – 101 sökande, 7 kallade. Detta är andra jobbet Birgitta hjälper mig att söka, även förra gången blev jag kallad till intervju.”

Även 3:e gången cvhjälpen skrev ett ansökningsbrev åt denna kund blev personen kallad på intervju och fick jobbet.

Catarina, projektkoordinator:
”Med Birgittas hjälp att skriva ett CV och ett personligt blev jag kallad till intervju. Av 200 sökande, kallades endast fem till intervju och jag var en av dom.

Jag är oerhört tacksam för att jag anlitade Birgitta. Birgitta är erfaren, kreativ, effektiv och lyhörd.

Jag kan varmt rekommendera Birgitta om du vill ha ett professionellt stöd när du ska skriva ett CV och/eller ett personligt brev.”

Anders, affärsområdeschef:
”Birgitta är helt fenomenal på att formulera sig. Mitt CV och personliga brev är lysande. Jag är väldigt nöjd”.

Carina, kundserviceproffs:
”Efter åtskilliga varianter av egen-producerade CV:n och personliga brev var det dags att anlita professionell hjälp. Stort tack, Birgitta, för hjälpen att producera två mycket användbara dokument. Detta var precis vad jag behövde! 

Mycket snabb service, och flera utkast där jag kunde följa processen fortlöpande. Behöver du hjälp med att hitta formuleringar och en snygg layout, tveka inte att anlita Birgitta/ cvhjälpen.nu.”

Atlas, konsult/egenföretagare:
”Birgitta är utan tvekan ett proffs, inte bara på att sammanställa CV, utan även få fram det viktigaste ur dig och dina färdigheter – och det är en konst!

Jag anser att sättet Birgitta samarbetar och arbetar är relevant med uppdraget på ett strukturerat och systematiskt sätt som för min del bringade fram resultat långt över mina förväntningar.

Alla jag möter och som vill skaffa sig ett CV som är proffsigt och attraktivt, kommer jag bara rekommendera en person, och det är du Birgitta!”

Carla, handläggare:
”Tiden bara flyger iväg men vill verkligen tacka dig för att du varit så engagerad i arbetet.

Precis som jag blev rekommenderad att ta kontakt med dig så kommer jag varmt rekommendera andra att kontakta dig för att få ett professionellt CV och personligt brev.

Jag ser fram emot att hitta en ny utmaning (nytt jobb) och med mitt nya vassa CV och brev tror jag att det händer snart – Tack för all hjälp!”

Carl, projektledare:
”Nu ser mitt CV och personliga brev riktigt bra ut. De är snygga och lättlästa och det personliga brevet är väldigt bra och ”lockande” – skräddarsytt för tjänsten jag skall söka.”

Kajsa, administratör:
”Birgitta har fått skriva både mitt CV och Personliga brev. Jag är mycket nöjd med resultatet då Birgitta på ett kortfattat och informationsrikt sätt både beskrivit och lyft fram mina färdigheter och egenskaper.

Trots att all kontakt skett endast via mejl och telefon har samarbetet fungerat mycket bra och varit effektivt.

Det har varit enkelt att nå Birgitta när man har haft frågor och funderingar och all kontakt har i stort sätt skett enligt deadline. Har detta inte varit möjligt har Birgitta i ett tidigt skede informerat och förvarnat om förändringen.

Jag kan varmt rekommendera Birgittas tjänster då min upplevelse av hennes kompetens och kunnighet inom området endast varit positiv.”

Laila, projektledare:
”Birgitta brinner verkligen för sitt arbete och sättet hon arbetar fram resultatet på, är proffsigt från början till slut.

Du lyckades verkligen sätta ”pricken” över i:et både vad det gäller CV och personligt brev.

Numera känns det ”tryggt” att söka arbete och ger mig dessutom ett större självförtroende. Stort tack för all hjälp, Birgitta.”

Erik, masterstudent:
”Efter att ha jämfört olika företag som hjälper till med CV och pers brev så kändes cvhjälpen.nu /Birgitta som det mest vettiga alternativet. Själv hade jag kört fast helt. Jag tycker att både brevet och CV:t ser strålande ut! Det blev kanonbra!”

Stefan, senior projektledare:
”Jag har anlitat cvhjälpen.nu/Birgitta tidigare och nu när jag skulle söka ’drömjobbet’ var det naturligt att återigen vända mig till henne.

Jag tycker det är viktigt att ha en extra touch som skiljer sig från mängden och det får man genom att använda sig av Birgittas tjänst. Resultatet är ett proffsigt CV och ett proffsigt personligt brev – med en extra touch.”

Heléne, administratör:
”Jag är jättenöjd! Ditt arbete känns proffsigt och du lägger verkligen ner tid på varje kund! Känns som att du har ett stort engagemang för det du gör.

När jag använde mina nya ansöknings-handlingar blev jag genast kallad till intervju – det var över 500 sökande till tjänsten.”

CV

Mejl från VP på globalt bolag.

Affärsutvecklare och projektledare som beställt CV och Linkedin-profil.

Mejl från kund (55+) bosatt i annan världsdel och av annan nationalitet som anlitade cvhjälpen våren 2018. Kunden kom därefter på flera olika jobbintervjuer och har efter en lång rekryteringsprocess fått ett drömjobb i det land hen ville flytta till.

Senior IT-konsult som beställt konsult-CV och Linkedin-profil.

Chef inom Fastighetsförvaltning som beställt CV och Linkedin-profil.
En av många referenskunder.

Mejl från projektledare som beställt CV-paket.

CFO som beställt CV och brev dvs CV-paket.

Marknadsdirektör som anlitat mig vid tre olika tillfällen (ursprungsdokument + två uppdateringar) och refererat ett antal kunder till mig.En av många referenskunder.

Entreprenör som beställt CV att användas i Sverige och utomlands.

Mejl från kund som beställt CV.
(ekonom och projektledare)

Feedback från kund/affärsutvecklare.

Feedback från kommunikationsdirektör efter att hen fått sitt nya CV.

Referens efter avslutad beställning åt kommunaställd kund som vid första kontakten skrev ”jag har sökt många jobb sedan i höstas, något gör jag fel. Inget har lett till intervju.”

Mejl #1 från kunden C i sept 2016.

Mejl #2 från kunden C, november 2016.

Mejl #3 från kunden C, november 2016.

Mejl #4 från kunden C i januari 2016. C vill nu beställa LinkedIn-profil.

Mejl #5 från kunden C, juni 2017

Cvhjälpens allra första kund kom på intervju. 500+ sökande till en plats.

Clary, account manager:
”Birgittas träffsäkra formuleringar om mig och mitt arbetsliv har hjälp mig till ett flertal kvalificerade intervjuer inom försäljning.

Jag rekommenderar Birgitta varmt, för hennes grundliga tillvägagångssätt samt seriositet, en önskan vore att ha med Birgitta på intervjuerna också, men det är ju en utopi.

Tveka inte att anlita Birgitta det är värt varenda krona.”

Anne, Affärsutvecklare / Marknadsdirektör:

”Ville bara än en gång säga tack. Jag har sökt jobbet du skickade mig nu.

Vilken annorlunda känsla! Att söka jobb när man känner att man faktiskt har sig själv på pappret inger både hopp och självförtroende.

CV:t är fantastiskt!”

Magnus, IT-konsult/ egenföretagare:
”Birgitta hjälpte mig med att skriva min LinkedIn-profil och konsultprofil mer säljande. Hon var väldigt noggrann med att ta fram rätt underlag och förstå alla detaljer inför arbetet.

Samarbetet har fungerat utmärkt och slutprodukten motsvarade mina förväntningar mycket bra!

Jag skulle rekommendera henne till andra och kommer själv att återkomma när jag behöver hjälp med något annat.”

Johan, VD:
”Anlitade CV-hjälpen på rekommendation utan vidare efterforskning. Visade sig inte vara nödvändigt heller.

Snabb, smidig och kompetent service. Supernöjd med resultatet!”
______________________

I mejl några dagar senare delade kunden med sig vad rekryteringsföretag sagt om kundens CV (i intervju gällande hög chefspost):
”Jag måste säga att ditt CV ser väldigt bra ut. Klart, tydligt och lätt att följa.“

Henrik, styrelseproffs:
”Jag är mycket nöjd med sammanställt CV; rakt, rent och tydligt.”

Thomas, VD:
”Jag är väldigt nöjd med CV och mycket nöjd med hjälpen jag fått av dig. CV’n har fått ”sting” och blivit mer tydlig, dvs som det ska vara. Responsen från bl.a. en hög chef på X (företag) som jag talade med igår var nästan för bra, mycket pga CV’n.”

Anna, key account manager:
Fick rekommendation av en väninna att kontakta Birgitta. Tack till henne!
Jag har flera gånger försökt att göra om mitt CV till att se snyggt ut och att det ska innehålla de viktigaste delarna av det jag har gjort i livet.

Tack vare Birgitta har jag fått hjälp med snygg layout, hon har sållat bland informationen och även skrivit om och lyft fram texten som jag hade.Det är svårt att själv se vad man gjort bra och vilket som är viktigast att lyfta fram.

Jag vill verkligen rekommendera CV hjälpen till dig som letar nya utmaningar, men även till dig som vill ha en proffsig och snygg Linkedin- profil. Väl satsad investering!”

Mheli, projekt- & gruppledare:
”Birgitta är professionell ut i fingertopparna och är väldigt mån om att göra ett riktigt bra jobb.

Hennes sätt att arbeta är genomtänkt och man är hela tiden delaktig i processen så att CV känns äkta och verkligen representerar än själv.

Även när arbetet var slutfört fortsatte Birgitta stötta med sin kompetens och råd. Tack vare hennes gedigna arbete lyckades jag få komma på intervju.”

(gällde ansökan om en EU-tjänst)

Fredrik, offshore-branschen:
”Tack för all hjälp. Mitt nya CV ser riktigt bra ut. Du har gjort ett väldigt bra jobb!”

Charlotte, senior manager:
”Birgitta hjälpte mig att på ett professionellt sätt sammanställa mina erfarenheter från olika roller och bolag under ca 25 yrkesverksamma år dvs mycket material som hon elegant strukturerade upp på ett tydligt sätt.

Hela CV’t är på engelska och även i det var Birgitta en stor hjälp. Vi utväxlade flera e-mail och Birgitta var hela tiden lyhörd men kom också tillbaka med konstruktiva förbättringsförslag och jag är mycket nöjd med slutresultatet. Jag kan varmt rekommendera Birgitta till alla som behöver hjälp med sitt CV.”

”Birgitta helped us review and improve our consultant profiles. She put a lot of effort into the structure, wording, layout and helped us establish a common template. Birgitta is highly professional and has a good eye for details. We highly recommend her to anyone interested in improving their CV or profile.”

Top Qualities: Great Results, Expert, Creative

Enjoy IT

Heléne, administratör:
”Jag är jättenöjd! Ditt arbete känns proffsigt och du lägger verkligen ner tid på varje kund! Känns som att du har ett stort engagemang för det du gör.

När jag använde mina nya ansöknings-handlingar blev jag genast kallad till intervju – det var över 500 sökande till tjänsten.”

Annica, Chef & specialist:
”Ville bara kort återkoppla och tacka så mycket för hjälpen!

En timme efter att jag mejlat iväg mitt CV hörde företaget X av sig och ville boka intervju. Det slutade med att jag tackade nej till jobbet pga lönen, men jag fick ju direkt komma på intervju vilket ju är det första steget för att få nytt jobb. =D

Så stort tack och jag fick verkligen ett tydligt kvitto på att ditt professionella sätt att skriva ger otroligt mycket större genomslag än det CV jag kunde åstadkomma på egen hand.”

(För precis ett år sedan skrev cvhjälpen.nu LinkedIn-profil åt denna kund.)

Ulrika, asset manager
”Birgitta är med sin erfarenhet, lyhördhet och engagemang, en mycket värdefull coach att ha vid sin sida i en jobbsökar-process. Hon har hjälpt mig till ett snyggt CV, Linkedin-profil och personligt brev, som jag är mycket nöjd med och tycker stämmer väl med min yrkes-bakgrund.

Hon är dessutom flexibel och trevlig och kommer med många goda råd under vägen. Jag vill rekommendera alla att ge sig en chans att låta Birgitta vässa sin yrkesprofil.

Begåvad
Inspirerande
Rak
Grundlig
Innovativ
Tålmodig
Träffsäker
Allmänbildad”

John,  IT-chef:
”Ditt CV fick högsta betyg, och efteråt när jag bad om feedback sade headhuntern att det beskrev mig mycket väl. Fantastiskt fint jobb! Jag är mycket nöjd.”

Ann-Charlotte, civilekonom:
”Det är ett stiligt och lättläst CV! Precis som jag önskar ha det!.

Jag är mer än nöjd med brevet.”

Ola, key account manager:
Jag upplever dig som mycket service-inriktad och att du anstränger dig för att få ett bra slutresultat.

När jag sökte jobb (med nya CV:t) fick jag direkt komma på intervju eftersom de tyckte att jag hade ett spännande CV (och bra meriter), kul.

”Idag använder vi Birgitta på CV-hjälpen för att skriva alla våra konsult-CV:n. Vi har med Birgittas hjälp fått enhetliga, lättlästa CV:n som på ett mycket bra sätt förmedlar våra konsulters kompetenser.

Vi märkte direkt att vi med snyggare och mer välskrivna CV:n blev kallade på fler intervjuer. Intervjuer som i sin tur allt som oftast leder till fler uppdrag både hos gamla och nya kunder.

Birgitta är mycket välorganiserad, hon håller alltid utsatta deadlines och driver på processen så att vi alltid får det vi beställt i utsatt tid.”

Konsultchef

Ulrika, kommunanställd:
”Det känns härligt att läsa mitt CV, du har verkligen förmågan att lyfta fram det bästa!

Jag är även väldigt nöjd med layouten, den är proffsig och lättöverskådlig och jag tycker att det personliga brevet blev otroligt lyckat! Jag har uppskattat din effektivitet, processen har flutit på i lagom takt.”

4 dagar senare:
”Två dagar efter att jag hade skickat in min ansökan blev jag kallad på intervju! De ville träffa mig redan denna vecka. Jag är inte förvånad, brev och CV var så skickligt skrivna.”

6 månader senare:
”Processen jag gick igenom under CV-skrivandets gång var mycket nyttig.

Jag har fått mycket beröm för både CV och personligt brev, de håller hög nivå och har öppnat många dörrar!

Jag är så glad att jag kontaktade dig för drygt ett halvår sedan, tack en än gång för din hjälp!”

Tomas, marknadsförare:

”Som VD och konsult med 15 års erfarenhet av affärsutveckling och marknadsföring, anlitade jag Birgitta (cvhjälpen.nu) för att uppgradera mitt CV. Birgitta har ett distinkt och systematiskt sätt att identifiera ens karriär och ens prestationer, vilket resulterade i en mycket mer professionell och konkret presentation om hur jag starkt kan bidra till en organisation.
Birgitta är en energisk och mycket inspirerande coach. Jag var mycket imponerad av hennes kompetens och ärlighet i identifierandet av mina egenskaper och noggrannheten och pricksäkerheten hur de beskrevs.
Birgitta skapade på ett väldigt naturligt och professionellt sätt en stark koppling mellan mina tidigare erfarenheter och framtida mål. Detta bidrog till att mitt CV lyftes till en helt ny nivå och jag kan därför ge mina varmaste rekommendationer att anlita Birgitta.”

Elizabeth, produktionschef:
”Jag funderade länge på om jag skulle anlita proffshjälp för att förbättra mitt CV. Skälet till att jag tvekade var att jag faktiskt ansåg mig vara rätt bra på det där…

Med facit i hand inser jag att mitt CV blivit oerhört mycket professionellare, både layout- och innehållsmässigt, tack vare Birgitta. Hon fick mig att inse att man måste våga lyfta fram det man faktiskt är bra på och de resultat man nått. Dessutom hjälpte hon mig att sålla bland de erfarenheter jag har.

Birgitta  gjorde ett mycket proffsigt grundarbete och visade stort intresse och engagemang för mig och uppdraget hon åtagit sig. Nu undrar jag faktiskt varför jag inte anlitade Birgitta långt tidigare.”

Carina, kundserviceproffs:
”Efter åtskilliga varianter av egen-producerade CV:n och personliga brev var det dags att anlita professionell hjälp. Stort tack, Birgitta, för hjälpen att producera två mycket användbara dokument. Detta var precis vad jag behövde! 

Mycket snabb service, och flera utkast där jag kunde följa processen fortlöpande. Behöver du hjälp med att hitta formuleringar och en snygg layout, tveka inte att anlita Birgitta/ cvhjälpen.nu.”

Caroline, jurist:
”Tack för ett lättöverskådligt och proffsigt CV. Nästa gång jag gick på intervju fick jag höra att mitt CV stack ut och var bland de bästa. Jag är evigt tacksam för din hjälp!”

Brev

HR-direktörs kommentar efter att jag skrivit brevet. Hen hade dessförrinnan beställt och fått CV och LinkedIn-profil.

Mejl från kund.

Cvhjälpens allra första kund kom på intervju. 500+ sökande till en plats.

Ann, högskolestudent:
”Birgitta har hjälp mig att få ett CV och personligt brev som känns både proffsiga, uppdaterade och personliga.

Nu kompletterar det personliga brevet CVt på ett sätt som jag upplever gör det intressant i ansökningsprocessen…
Känner mig nu redo att kasta mig ut i arbetssökar djungeln.

Tack för ett fint arbete och väldigt matnyttiga tips.”

// Tack från en nöjd civilingenjörsstudent.

Barbro, vårdassistent:
”Tack för ditt proffsiga och generösa bemötande. Jag vill tacka dig för ditt stora tillmötesgående och din stora flexibilitet!

Jag har alldeles nyss blivit anställd i Xs stad och jag tror att det personliga brev som du skrev fick mig att sticka ut bland de 45 andra som sökte!”

Henrik, inköpschef:
”Jag anlitade cvhjälpen.nu/Birgitta för att jag ville få ett bättre fokus på mitt personliga brev. Och jag gillar förändringen!! Nu är det både tydligare och mer konkret vad jag har gjort samt vad företaget får av mig.”

Clary, account manager:
” Birgittas träffsäkra formuleringar om mig och mitt arbetsliv har hjälp mig till ett flertal kvalificerade intervjuer inom försäljning.

Jag rekommenderar Birgitta varmt, för hennes grundliga tillvägagångssätt samt seriositet, en önskan vore att ha med Birgitta på intervjuerna också, men det är ju en utopi.

Tveka inte att anlita Birgitta det är värt varenda krona.”

Heléne, administratör:
”Jag är jättenöjd! Ditt arbete känns proffsigt och du lägger verkligen ner tid på varje kund! Känns som att du har ett stort engagemang för det du gör.

När jag använde mina nya ansöknings-handlingar blev jag genast kallad till intervju – det var över 500 sökande till tjänsten.”

Magnus, online-strateg:
”Jag hade svårt att hitta en bra struktur och upplägg för mitt engelska personliga brev och hittade av en slump Birgittas (cvhjälpen.nu:s) webbplats när jag sökte efter tips.

Hela processen upplevde jag professionell och fick väldigt bra tips på vägen. Mycket nöjd!”

”Har blivit kallad till intervju – 101 sökande, 7 kallade. Detta är andra jobbet Birgitta hjälper mig att söka, även förra gången blev jag kallad till intervju.”

Även 3:e gången cvhjälpen skrev ett ansökningsbrev åt denna kund blev personen kallad på intervju och fick jobbet.

Karin, kundtjänstchef:
”Jag blev nyfiken på om cvhjälpen.nu kunde skriva ett bättre personligt brev än vad jag själv har lyckats åstadkomma hittills.

Resultatet är ett mycket bra brev. Jag är mycket nöjd med Birgittas hjälp och uppskattar de tips och idéer Birgitta gett mig under arbetets gång.”

LinkedIn

Projektledare inom fastighetsbranschen.

Mejl från VD (f.d. kund)

VD, företagskund.

Mejl från hög chef inom näringslivet med flertalet styrelseuppdrag.

VD som ville få hjälp med proffsig LinkedIn-profil kommenterar sin nya profil.

Mejl från direktör i kommun.

Mejl #5 från kunden C, juni 2017

Mejl 1-4 finns på CV-delens referenser

IT-specialist som aldrig tidigare varit med på LinkedIn.

Henry, VD och styrelseledamot:
”Jag ar mycket nöjd med Ditt arbete med min LinkedIn-profil som har fått mycket beröm. Jag rekommenderar Dig gärna.”

Magnus, IT-konsult/egenföretagare:
”Birgitta hjälpte mig med att skriva min LinkedIn-profil och konsultprofil mer säljande. Hon var väldigt noggrann med att ta fram rätt underlag och förstå alla detaljer inför arbetet.

Samarbetet har fungerat utmärkt och slutprodukten motsvarade mina förväntningar mycket bra!

Jag skulle rekommendera henne till andra och kommer själv att återkomma när jag behöver hjälp med något annat.”

Hannah, jurist:
”Stort tack för all hjälp! Jag är väldigt nöjd med resultatet. Kommer absolut att rekommendera dig till vänner och bekanta!” (LinkedIn-profil)

Ulrika, asset manager
”Birgitta är med sin erfarenhet, lyhördhet och engagemang, en mycket värdefull coach att ha vid sin sida i en jobbsökar-process. Hon har hjälpt mig till ett snyggt CV, Linkedin-profil och personligt brev, som jag är mycket nöjd med och tycker stämmer väl med min yrkes-bakgrund.

Hon är dessutom flexibel och trevlig och kommer med många goda råd under vägen. Jag vill rekommendera alla att ge sig en chans att låta Birgitta vässa sin yrkesprofil.

Begåvad
Inspirerande
Rak
Grundlig
Innovativ
Tålmodig
Träffsäker
Allmänbildad”

(= BIRGITTA )

Axel, senior chef:
”Det blev ju väldigt mycket bättre, tack! Texterna är mycket mera säljande och tydliga. Sammanfattningen är ju lysande!

Det rör på sig. Jag är inviterad till en lunch i nästa vecka. Spännande!

Mycket nöjd kund!”

(om total makeover av LinkedIn-profil)

Elisabeth, marknadschef:
Vill om än sent tacka dig för ett väl genomfört uppdrag. Härom dagen fick jag en extern bekräftelse på det när en headhunter hittat mig via LinkedIn till ett spännande jobb.

”Jag upplever att du snabbt kunde sätta dig in i vad jag ville med min profil, matcha det mot tillgångar i min bakgrund och formulera det i en attraktiv presentation.

Jag uppskattar särskilt din kunskap om nyckelord och sökord för maximal synlighet av profilen i relevanta sammanhang.”

Anders, projektledare:
”Eftersom jag tror att sociala medier är här för att stanna, är det viktigt för mig att inneha en bra LinkedIn profil. Jag tror starkt att det är framtiden inom rekrytering.

Det föll sig därför naturligt att låta ett proffs skapa profilen och optimera den ur ett LinkedIn perspektiv. Jag blev rekommenderad att kontakta Birgitta och efter att ha varit på en av hennes LinkedIn föreläsningar var saken klar.

Birgitta arbetar systematiskt och har en förmåga att fokusera på det essentiella i ens karriär. Profilen är nu mycket bättre än förr, kort & koncis.”

Liza, produktchef:
”Kände att jag behövde hjälp att uppdatera min profil och blev tipsad om att ta kontakt med Birgitta Möller. Vi har träffats vid två tillfällen och vi har däremellan haft mail- och telefonkontakt.

Detta har resulterat i att jag nu har en Linkedin profil som jag är mycket nöjd med och att jag också har fått inblick i hur jag kan uppdatera och jobba med Linkedin.

Jag är mycket nöjd med min profil och utbildningen. Känns både bra och kul!”

Olaf, kommunikationschef:
”Jag har uppdaterat min LinkedIn profil efter din guidning (och med cvhjälpens nya text). Det blev ett klart lyft tycker jag. Är mycket nöjd med resultatet. Stort tack än en gång. Verkligen uppskattat.”

Annica, Manager & specialist:
”Ville bara kort återkoppla och tacka så mycket för hjälpen!

En timme efter att jag mejlat iväg mitt CV hörde företaget X av sig och ville boka intervju. Det slutade med att jag tackade nej till jobbet pga lönen, men jag fick ju direkt komma på intervju vilket ju är det första steget för att få nytt jobb. =D

Så stort tack och jag fick verkligen ett tydligt kvitto på att ditt professionella sätt att skriva ger otroligt mycket större genomslag än det CV jag kunde åstadkomma på egen hand.”

(För precis ett år sedan skrev cvhjälpen.nu LinkedIn-profil åt denna kund.)

Kate, rekryteringsansvarig:
”Birgitta är kärnfull och effektfull i att skriva CV såväl analogt som digitalt på LinkedIn.

Det tog 1 vecka efter att hon förbättrat min LinkedIn profil till att det första jobberbjudandet dök upp. Värt varenda krona. Jag hade inte klarat det själv.”

Martin, kundtjänstmedarbetare:
”Birgitta är en mycket professionell person, som ger alltid det lilla extra.

Hon brinner för det hon gör, resulterande i att hon överträffade alla mina förväntningar på hur ett personligt brev, CV samt Linkedin-profil bör formuleras för att bli attraktiv ute på arbetsmarknaden.”

Philip, masterstudent:
”Birgitta har samlat på sig stor erfarenhet och kunskap som hon verkligen kan omsätta i praktiken. Med ett systematiskt och hårt arbete har hon lyft fram mina bästa sidor.

Tålamod, perfektion och talang är ord som jag använder för att beskriva Birgitta och hennes insatser.

Genom stor empati och envishet har hon spridit positivitet och lärt mig massor. Ett riktigt bra jobb.”