Referenser om CV-paket; fler referenser här

CEO med stor internationell erfarenhet som beställt #CV #LinkedInprofil och #Personligtbrev

Mejl från kund som fått CV och ansökningsbrev levererat.

Referens efter avslutad beställning åt kommunalställd kund som vid första kontakten skrev "jag har sökt många jobb sedan i höstas, något gör jag fel. Inget har lett till intervju."

Karen, nyexad högskolestudent:
"Jag är verkligen nöjd med den hjälp jag har fått och mycket stolt över mitt nya CV och personliga brev. Jag uppskattar ditt professionella bemötande och ditt grundliga sätt att arbeta genom hela processen.

Du har lyckats lyfta fram mycket som jag själv inte har tänkt på tidigare och även väckt tankar hos mig kring sättet att presentera mig själv på ett bra sätt. Nu känns det roligt att söka nya jobb! Än en gång stort tack!"
Olle, civilingenjör:
"Processen med att utarbeta CV och personligt brev hos Birgitta var väldigt genomarbetad och grundlig. Det lyftes flera intressanta frågor som väckte tankar hos en själv om hur man förmedlar berättelsen om sig själv på ett bra sätt till en potentiell arbetsgivare.

Processen, som bl.a. innehåll en längre intervju, var väldigt personlig och professionell och kändes så långt från ett massproducerat beställningsjobb som man kan tänka sig.

Jag är sammanfattningsvis väldigt nöjd med att jag tog hjälp av Birgitta för både CV och personligt brev."
Marie, kommunanställd:
"Din ovärderliga hjälp, med att skapa ett strukturerat CV och ett välformulerat personligt brev till mig har lättat ett tungt ok ifrån mina axlar.

Jag hade inte den erfarenheten och den kunskapen att skriva något som kunde passa tänkta/framtida arbetsgivare men jag hade en stor önskan att komma vidare i arbetslivet. Den önskan har du hjälpt mig att uppfylla.

Du har varit involverad och engagerad i min sak. Du har hela tiden levererat i rätt tid. Nu har jag ett proffsigt lättöverskådligt cv och ett positivt personligt brev att stoltsera med tack vare dig."

Fler referenser finns på:

Johan, avdelningschef på myndighet:
"Jag tog kontakt med CVhjälpen och Birgitta i samband med att jag höll på att söka nytt arbete. Eftersom jag hade sökt ett antal arbeten utan att få napp trots min kompetens, förstod jag att det var mer komplicerat än jag hade trott. Självklart måste det ha med mitt sätt att presentera mig själv, mina kompetenser och erfarenheter att göra.

Birgitta har mycket metodiskt och noggrant arbetat fram ett cv och personligt brev som på ett tydligt och välstrukturerat och samtidigt personligt sätt belyser såväl mina kompetenser och professionella erfarenheter  som min person.

Jag är både tacksam, glad och nöjd över resultatet och anser att det är väl investerade pengar."

Charlotte, YH-student:

"Jag är mycket nöjd med resultatet av ditt arbete och hela processen. Det har varit bra flyt och jag är imponerad över hur proffsig min profil blev och även välanpassad till de arbeten jag vill söka.

Första gången jag läste CV't och det personliga brevet blev jag imponerad över att det var mina erfarenheter det stod om. 

Formuleringar och att lyfta fram rätt saker är en styrka du har och precis det jag behövde hjälp med. Kommer definitivt att rekommendera dig vidare!"

Carina, kundserviceproffs:
"Efter åtskilliga varianter av egen-producerade CV:n och personliga brev var det dags att anlita professionell hjälp. Stort tack, Birgitta, för hjälpen att producera två mycket användbara dokument. Detta var precis vad jag behövde! 

Mycket snabb service, och flera utkast där jag kunde följa processen fortlöpande. Behöver du hjälp med att hitta formuleringar och en snygg layout, tveka inte att anlita Birgitta/ cvhjälpen.nu."

Ann, högskolestudent:
"Birgitta har hjälp mig att få ett CV och personligt brev som känns både proffsiga, uppdaterade och personliga.

Nu kompletterar det personliga brevet CV:t på ett sätt som jag upplever gör det intressant i ansökningsprocessen.

Känner mig nu redo att kasta mig ut i arbetssökar djungeln." // Tack från en nöjd civilingenjörsstudent.

Tack för ett fint arbete och väldigt matnyttiga tips.

Business Controller och konsult som beställde #CV och #KonsultCV på både svenska och engelska.

Mejl från säljare som beställt CV-paket.

Atlas, konsult/egenföretagare:
”Birgitta är utan tvekan ett proffs, inte bara på att sammanställa CV, utan även få fram det viktigaste ur dig och dina färdigheter - och det är en konst!

Jag anser att sättet Birgitta samarbetar och arbetar är relevant med uppdraget på ett strukturerat och systematiskt sätt som för min del bringade fram resultat långt över mina förväntningar.

Alla jag möter och som vill skaffa sig ett CV som är proffsigt och attraktivt, kommer jag bara rekommendera en person, och det är du Birgitta!”
Juliana, projektkoordinator:
"Tack för fantastiskt CV samt personliga brevet. Jag blev helt lyrisk!

Jag kunde inte vara nöjdare med mitt CV, du har verkligen fångat det jag ville ha med. Även LinkedIn-profilen är fantastisk!
Stort tack för din hjälp, det är ovärderligt."

Mejl från specialist på förvaltning.

Mejl från kommunalt anställd kund efter avslutad beställning (CV + brev).

Kund som ursprungligen bara ville köpa ett brev men som sedan valde CV-paket (dvs CV + brev).

Mejl från kund som varit borta från arbetsmarknaden väldigt länge pga. sjukskrivning.

Lisbeth, HR-chef:
"Äntligen blev det napp! Jag fick jobbet som XX på företaget Y. Sååå glad och tack, tack, tack för hjälpen med min ansökan. 
Nästa gång det blir aktuellt att röra på sig hör jag av mig igen! Och varenda jobbsökande kotte jag känner hänvisar jag till CV hjälpen.
Kram, kram!!! :)"
(Kund som kom på intervju även förra gången jag skrev ansökningsbrev och fick jobbförfrågningar direkt när jag året innan skrivit kundens LinkedIn-profil)
"Har blivit kallad till intervju - 101 sökande, 7 kallade. Detta är andra jobbet Birgitta hjälper mig att söka, även förra gången blev jag kallad till intervju."

Även 3:e gången cvhjälpen skrev ett ansökningsbrev åt denna kund blev personen kallad på intervju och fick jobbet.
Catarina, projektkoordinator:
"Med Birgittas hjälp att skriva ett CV och ett personligt blev jag kallad till intervju. Av 200 sökande, kallades endast fem till intervju och jag var en av dom.

Jag är oerhört tacksam för att jag anlitade Birgitta. Birgitta är erfaren, kreativ, effektiv och lyhörd.

Jag kan varmt rekommendera Birgitta om du vill ha ett professionellt stöd när du ska skriva ett CV och/eller ett personligt brev."
Anders, affärsområdeschef:
"Birgitta är helt fenomenal på att formulera sig. Mitt CV och personliga brev är lysande. Jag är väldigt nöjd".

Mejl från statligt anställd kund (chef) efter avslutad beställning av CV, LinkedIn-profil och personligt brev.

May, Senior projektledare:
“Birgitta’s support has absolutely exceeded my expectations. She has developed a deep interview system where she was on the one hand digging deep into discovering my competences (even I was surprised to discover additional ones that really mattered for the job application at hand), and on the other delving in getting to know my personality in order to best mirror it in  my CV and personal letter.
Her system is demanding but definitely the most professional approach I have encountered. Most importantly she created an atmosphere of trust and intimacy, a feeling of being listened to and a sincere interest in my professional growth”.
Carla, handläggare:
"Tiden bara flyger iväg men vill verkligen tacka dig för att du varit så engagerad i arbetet.

Precis som jag blev rekommenderad att ta kontakt med dig så kommer jag varmt rekommendera andra att kontakta dig för att få ett professionellt CV och personligt brev.

Jag ser fram emot att hitta en ny utmaning (nytt jobb) och med mitt nya vassa CV och brev tror jag att det händer snart - Tack för all hjälp!"
Mary, designer:
"Efter grundlig research och trevligt bemötande plus bra råd och tips har Birgitta skrivit ett både proffsigt och personligt brev/cv. Jag är super nöjd och rekommenderar gärna Birgitta!"
Carl, projektledare:
"Nu ser mitt CV och personliga brev riktigt bra ut. De är snygga och lättlästa och det personliga brevet är väldigt bra och "lockande" - skräddarsytt för tjänsten jag skall söka."
Kajsa, administratör:
"Birgitta har fått skriva både mitt CV och Personliga brev. Jag är mycket nöjd med resultatet då Birgitta på ett kortfattat och informationsrikt sätt både beskrivit och lyft fram mina färdigheter och egenskaper.

Trots att all kontakt skett endast via mejl och telefon har samarbetet fungerat mycket bra och varit effektivt.

Det har varit enkelt att nå Birgitta när man har haft frågor och funderingar och all kontakt har i stort sätt skett enligt deadline. Har detta inte varit möjligt har Birgitta i ett tidigt skede informerat och förvarnat om förändringen.

Jag kan varmt rekommendera Birgittas tjänster då min upplevelse av hennes kompetens och kunnighet inom området endast varit positiv."
Laila, projektledare:
"Birgitta brinner verkligen för sitt arbete och sättet hon arbetar fram resultatet på, är proffsigt från början till slut.

Du lyckades verkligen sätta "pricken" över i:et både vad det gäller CV och personligt brev.

Numera känns det "tryggt" att söka arbete och ger mig dessutom ett större självförtroende. Stort tack för all hjälp, Birgitta."
Erik, masterstudent:
"Efter att ha jämfört olika företag som hjälper till med CV och pers brev så kändes cvhjälpen.nu /Birgitta som det mest vettiga alternativet. Själv hade jag kört fast helt. Jag tycker att både brevet och CV:t ser strålande ut! Det blev kanonbra!"

Stefan, senior projektledare:
"Jag har anlitat cvhjälpen.nu/Birgitta tidigare och nu när jag skulle söka 'drömjobbet' var det naturligt att återigen vända mig till henne.

Jag tycker det är viktigt att ha en extra touch som skiljer sig från mängden och det får man genom att använda sig av Birgittas tjänst. Resultatet är ett proffsigt CV och ett proffsigt personligt brev - med en extra touch."

Heléne, administratör:
"Jag är jättenöjd! Ditt arbete känns proffsigt och du lägger verkligen ner tid på varje kund! Känns som att du har ett stort engagemang för det du gör.

När jag använde mina nya ansöknings-handlingar blev jag genast kallad till intervju - det var över 500 sökande till tjänsten."