Referenser om CV & Konsult-CV. Fler referenser här:

Mejl från VP på globalt bolag.

Senior IT-konsult som beställt konsult-CV och Linkedin-profil.

CFO som beställt CV och brev dvs CV-paket.

"Idag använder vi Birgitta på CV-hjälpen för att skriva alla våra konsult-CV:n. Vi har med Birgittas hjälp fått enhetliga, lättlästa CV:n som på ett mycket bra sätt förmedlar våra konsulters kompetenser.

Vi märkte direkt att vi med snyggare och mer välskrivna CV:n blev kallade på fler intervjuer. Intervjuer som i sin tur allt som oftast leder till fler uppdrag både hos gamla och nya kunder.

Birgitta är mycket välorganiserad, hon håller alltid utsatta deadlines och driver på processen så att vi alltid får det vi beställt i utsatt tid."

Konsultchef

Marknadsdirektör som anlitat mig vid tre olika tillfällen (ursprungsdokument + två uppdateringar) och refererat ett antal kunder till mig.

Entreprenör som beställt CV att användas i Sverige och utomlands.

Mejl från kund som beställt CV.
(ekonom och projektledare)

Feedback från kund/affärsutvecklare.

Johan, VD:
"Anlitade CV-hjälpen på rekommendation utan vidare efterforskning. Visade sig inte vara nödvändigt heller.

Snabb, smidig och kompetent service. Supernöjd med resultatet!"
______________________

I mejl några dagar senare delade kunden med sig vad rekryteringsföretag sagt om kundens CV (i intervju gällande hög chefspost):
"Jag måste säga att ditt CV ser väldigt bra ut. Klart, tydligt och lätt att följa.“

Tomas, marknadsförare:

"Som VD och konsult med 15 års erfarenhet av affärsutveckling och marknadsföring, anlitade jag Birgitta (cvhjälpen.nu) för att uppgradera mitt CV. Birgitta har ett distinkt och systematiskt sätt att identifiera ens karriär och ens prestationer, vilket resulterade i en mycket mer professionell och konkret presentation om hur jag starkt kan bidra till en organisation.
Birgitta är en energisk och mycket inspirerande coach. Jag var mycket imponerad av hennes kompetens och ärlighet i identifierandet av mina egenskaper och noggrannheten och pricksäkerheten hur de beskrevs.
Birgitta skapade på ett väldigt naturligt och professionellt sätt en stark koppling mellan mina tidigare erfarenheter och framtida mål. Detta bidrog till att mitt CV lyftes till en helt ny nivå och jag kan därför ge mina varmaste rekommendationer att anlita Birgitta."

Thomas, VD:
"Jag är väldigt nöjd med CV och mycket nöjd med hjälpen jag fått av dig. CV’n har fått ”sting” och blivit mer tydlig, dvs som det ska vara. Responsen från bl.a. en hög chef på X (företag) som jag talade med igår var nästan för bra, mycket pga CV’n."
Elizabeth, produktionschef:
"Jag funderade länge på om jag skulle anlita proffshjälp för att förbättra mitt CV. Skälet till att jag tvekade var att jag faktiskt ansåg mig vara rätt bra på det där...

Med facit i hand inser jag att mitt CV blivit oerhört mycket professionellare, både layout- och innehållsmässigt, tack vare Birgitta. Hon fick mig att inse att man måste våga lyfta fram det man faktiskt är bra på och de resultat man nått. Dessutom hjälpte hon mig att sålla bland de erfarenheter jag har.

Birgitta  gjorde ett mycket proffsigt grundarbete och visade stort intresse och engagemang för mig och uppdraget hon åtagit sig. Nu undrar jag faktiskt varför jag inte anlitade Birgitta långt tidigare."
Ann-Charlotte, civilekonom:
"Det är ett stiligt och lättläst CV! Precis som jag önskar ha det!.

Jag är mer än nöjd med brevet."
Ola, key account manager:
Jag upplever dig som mycket service-inriktad och att du anstränger dig för att få ett bra slutresultat.

När jag sökte jobb (med nya CV:t) fick jag direkt komma på intervju eftersom de tyckte att jag hade ett spännande CV (och bra meriter), kul.
Fredrik, offshore-branschen:
"Tack för all hjälp. Mitt nya CV ser riktigt bra ut. Du har gjort ett väldigt bra jobb!"
Caroline, jurist:
"Tack för ett lättöverskådligt och proffsigt CV. Nästa gång jag gick på intervju fick jag höra att mitt CV stack ut och var bland de bästa. Jag är evigt tacksam för din hjälp!"

Affärsutvecklare och projektledare som beställt CV och Linkedin-profil.

Chef inom Fastighetsförvaltning som beställt CV och Linkedin-profil.
En av många referenskunder.

Mejl från projektledare som beställt CV-paket.

Charlotte, senior manager:
"Birgitta hjälpte mig att på ett professionellt sätt sammanställa mina erfarenheter från olika roller och bolag under ca 25 yrkesverksamma år dvs mycket material som hon elegant strukturerade upp på ett tydligt sätt.

Hela CV’t är på engelska och även i det var Birgitta en stor hjälp. Vi utväxlade flera e-mail och Birgitta var hela tiden lyhörd men kom också tillbaka med konstruktiva förbättringsförslag och jag är mycket nöjd med slutresultatet. Jag kan varmt rekommendera Birgitta till alla som behöver hjälp med sitt CV."
"Birgitta helped us review and improve our consultant profiles. She put a lot of effort into the structure, wording, layout and helped us establish a common template. Birgitta is highly professional and has a good eye for details. We highly recommend her to anyone interested in improving their CV or profile."

Top Qualities: Great Results, Expert, Creative

Enjoy IT
Magnus, IT-konsult/ egenföretagare:
"Birgitta hjälpte mig med att skriva min LinkedIn-profil och konsultprofil mer säljande. Hon var väldigt noggrann med att ta fram rätt underlag och förstå alla detaljer inför arbetet.

Samarbetet har fungerat utmärkt och slutprodukten motsvarade mina förväntningar mycket bra!

Jag skulle rekommendera henne till andra och kommer själv att återkomma när jag behöver hjälp med något annat."

Heléne, administratör:
"Jag är jättenöjd! Ditt arbete känns proffsigt och du lägger verkligen ner tid på varje kund! Känns som att du har ett stort engagemang för det du gör.

När jag använde mina nya ansöknings-handlingar blev jag genast kallad till intervju - det var över 500 sökande till tjänsten."

Referens efter avslutad beställning åt kommunalställd kund som vid första kontakten skrev "jag har sökt många jobb sedan i höstas, något gör jag fel. Inget har lett till intervju."

Henrik, styrelseproffs:
"Jag är mycket nöjd med sammanställt CV; rakt, rent och tydligt."

Mejl #1 från kunden C i sept 2016.

Mejl #2 från kunden C, november 2016.

Mejl #3 från kunden C, november 2016.

Mejl #4 från kunden C i januari 2016. C vill nu beställa LinkedIn-profil.

Mejl #5 från kunden C, juni 2017

Anna, key account manager:
Fick rekommendation av en väninna att kontakta Birgitta. Tack till henne!
Jag har flera gånger försökt att göra om mitt CV till att se snyggt ut och att det ska innehålla de viktigaste delarna av det jag har gjort i livet.

Tack vare Birgitta har jag fått hjälp med snygg layout, hon har sållat bland informationen och även skrivit om och lyft fram texten som jag hade.Det är svårt att själv se vad man gjort bra och vilket som är viktigast att lyfta fram.

Jag vill verkligen rekommendera CV hjälpen till dig som letar nya utmaningar, men även till dig som vill ha en proffsig och snygg Linkedin- profil. Väl satsad investering!"

Cvhjälpens allra första kund kom på intervju. 500+ sökande till en plats.

Mejl från kund (55+) bosatt i annan världsdel och av annan nationalitet som anlitade cvhjälpen våren 2018. Kunden kom därefter på flera olika jobbintervjuer och har efter en lång rekryteringsprocess fått ett drömjobb i det land hen ville flytta till.

Clary, account manager:
" Birgittas träffsäkra formuleringar om mig och mitt arbetsliv har hjälp mig till ett flertal kvalificerade intervjuer inom försäljning.

Jag rekommenderar Birgitta varmt, för hennes grundliga tillvägagångssätt samt seriositet, en önskan vore att ha med Birgitta på intervjuerna också, men det är ju en utopi.

Tveka inte att anlita Birgitta det är värt varenda krona."
Anne, Affärsutvecklare / Marknadsdirektör:

"Ville bara än en gång säga tack. Jag har sökt jobbet du skickade mig nu.

Vilken annorlunda känsla! Att söka jobb när man känner att man faktiskt har sig själv på pappret inger både hopp och självförtroende.

CV:t är fantastiskt!"
Ulrika, kommunanställd:
"Det känns härligt att läsa mitt CV, du har verkligen förmågan att lyfta fram det bästa!

Jag är även väldigt nöjd med layouten, den är proffsig och lättöverskådlig och jag tycker att det personliga brevet blev otroligt lyckat! Jag har uppskattat din effektivitet, processen har flutit på i lagom takt."

4 dagar senare:
"Två dagar efter att jag hade skickat in min ansökan blev jag kallad på intervju! De ville träffa mig redan denna vecka. Jag är inte förvånad, brev och CV var så skickligt skrivna."

6 månader senare:
"Processen jag gick igenom under CV-skrivandets gång var mycket nyttig.

Jag har fått mycket beröm för både CV och personligt brev, de håller hög nivå och har öppnat många dörrar!

Jag är så glad att jag kontaktade dig för drygt ett halvår sedan, tack en än gång för din hjälp!"

Feedback från kommunikationsdirektör efter att hen fått sitt nya CV.

Annica, Chef & specialist:
"Ville bara kort återkoppla och tacka så mycket för hjälpen!

En timme efter att jag mejlat iväg mitt CV hörde företaget X av sig och ville boka intervju. Det slutade med att jag tackade nej till jobbet pga lönen, men jag fick ju direkt komma på intervju vilket ju är det första steget för att få nytt jobb. =D

Så stort tack och jag fick verkligen ett tydligt kvitto på att ditt professionella sätt att skriva ger otroligt mycket större genomslag än det CV jag kunde åstadkomma på egen hand."

(För precis ett år sedan skrev cvhjälpen.nu LinkedIn-profil åt denna kund.)
Ulrika, asset manager
"Birgitta är med sin erfarenhet, lyhördhet och engagemang, en mycket värdefull coach att ha vid sin sida i en jobbsökar-process. Hon har hjälpt mig till ett snyggt CV, Linkedin-profil och personligt brev, som jag är mycket nöjd med och tycker stämmer väl med min yrkes-bakgrund.

Hon är dessutom flexibel och trevlig och kommer med många goda råd under vägen. Jag vill rekommendera alla att ge sig en chans att låta Birgitta vässa sin yrkesprofil.

Begåvad
Inspirerande
Rak
Grundlig
Innovativ
Tålmodig
Träffsäker
Allmänbildad"
John,  IT-chef:
"Ditt CV fick högsta betyg, och efteråt när jag bad om feedback sade headhuntern att det beskrev mig mycket väl. Fantastiskt fint jobb! Jag är mycket nöjd."
Mheli, projekt- & gruppledare:
"Birgitta är professionell ut i fingertopparna och är väldigt mån om att göra ett riktigt bra jobb.

Hennes sätt att arbeta är genomtänkt och man är hela tiden delaktig i processen så att CV känns äkta och verkligen representerar än själv.

Även när arbetet var slutfört fortsatte Birgitta stötta med sin kompetens och råd. Tack vare hennes gedigna arbete lyckades jag få komma på intervju."

(gällde ansökan om en EU-tjänst)

Carina, kundserviceproffs:
"Efter åtskilliga varianter av egen-producerade CV:n och personliga brev var det dags att anlita professionell hjälp. Stort tack, Birgitta, för hjälpen att producera två mycket användbara dokument. Detta var precis vad jag behövde! 

Mycket snabb service, och flera utkast där jag kunde följa processen fortlöpande. Behöver du hjälp med att hitta formuleringar och en snygg layout, tveka inte att anlita Birgitta/ cvhjälpen.nu."