TIPS - hur man jobbar med LinkedIn-kontakter... 26 september 2017

Detta med kontakförfrågningar tycker jag är extra viktigt.

Nyligen fick jag en trevligt skriven kontaktförfrågan från en person i England som inte hade något foto (på sig själv) i sin profil. Det enda jag (och alla andra kunde se) var ett block och en penna. Detta kom från en person som var angelägen om att dels få kontakt med mig och dels inleda affärsrelation med mig.

Personen gjorde inte ett bra första intryck. Den personligt formulerade kontakförfrågan punkterades av att det inte fanns något profilfoto, det kunde ju vara en av alla falska profiler på LinkedIn.  

Vilket första intryck gör du när du skickar kontaktförfrågningar? Vet du vilka möjligheter det finns? Hur man gör? Var man gör detta? Kan man göra slut med LinkedIn-kontakter (utan att de märker det)? Hur många kontakter får man ha? Det finns många frågor jag försökt svara på genom min senaste artikel med tips om LinkedIn

Efter att ha läst min guide om hur du skickar personliga kontakförfrågningar är det enkelt att ersätta default-formuleringen.24774731-3QRs6jpg