Nya utseendet på LinkedIn desktop... 8 februari 2017

Igår när jag loggade in på LinkedIn fanns det nya gränssnittet - dvs utseendet på plats. Inklusive alla nya/ändrade funktioner.

Förändringarna har blivit bättre än jag trott efter att jag i september förra året sett LinkedIn-teamets 1-timmes presentation om denna gigantiska makeover vars syfte är att mobila versionen och desktop-versionen skall vara identiska.

Nedan har jag samlat de fyra artiklar som jag hittills publicerat på LinkedIn om det nya gränssnittet.

Ta en kopia på din LinkedIn-profil - viktigt. Vad är nytt när det gäller "utseendet"? Hur hittar du i det nya utseendet? Hur gör du för att lägga till bonusmaterial (Media) i din LinkedIn-profil? Här är en artikel som hjälper dig sticka ut lite på LinkedIn: Vässa LinkedIn-profilen med "rätt" bakgrundsbild Enjoy!